Opvang

De naschoolse kinderopvang wordt opgedeeld onder twee locaties:
  1. In de school zelf (kleutergedeelte en lager gedeelte, studiemogelijkheid vanaf 3de leerjaar)
  2. Kozze: gemeentelijke opvang: Past. Coplaan 48/50 Zwijndrecht. (kleutergedeelte en lager gedeelte, studiemogelijkheid)
    Indien u wenst gebruik te maken van Kozze moet u zich eenmaal vooraf inschrijven op de gemeente. (AC Binnenplein 1 Zwijndrecht)
Organisatie ochtend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag:

Kozze opent zijn deuren voor alle in de opvang ingeschreven kinderen vanaf 7u. Dit is betalend.
De school voorziet een opvang op de speelplaats vanaf 8u. Dit is niet betalend, maar het is echter verboden de school vóór 8u te betreden (geen toezicht, dus ook niet verzekerd).

Organisatie namiddag: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en woensdagmiddag:

Alle leerlingen die later dan 17.15u zullen opgehaald worden gaan mee met de begeleiders van KOZZE.
De andere leerlingen die opgehaald zullen worden vóór 17.15u en op woensdag vóór 14.00u blijven in de kinderopvang van onze school. Indien u door omstandigheden hier toch niet kan zijn voor de sluitingsuren, moet u uw kind ophalen bij KOZZE. Zij zijn daar door onze medewerkers heen gebracht. De school bezorgt u in het voorjaar een attest dat u bij uw belastingsaangifte kan voegen als bewijs voor de betaalde opvang. (Dit is aftrekbaar.) Voor meerdere inlichtingen kan u steeds op het schoolsecretariaat terecht: 03/2528095.

GO! Basisschool Het Laar
Laarstraat 10